Politica de confidenţialitate

Această politică de confidenţialitate stabileşte modul în care folosim şi protejăm orice informaţie pe care o furnizaţi atunci când utilizaţi acest site web.

Ne angajam să ne asigurăm că identitatea dvs. este protejată. Dacă vă vom solicita anumite informaţii prin care puteţi fi identificat atunci când folosiţi acest site web, puteţi fi sigur că acestea vor fi folosite numai în conformitate cu această declaraţie de confidenţialitate.

Există posibilitatea să modificăm această politică din când în când prin actualizarea acestei pagini. Trebuie să verificaţi această pagină periodic pentru a vă asigura că sunteţi de acord cu eventualele modificări.

Ce colectăm

Este posibil să colectăm următoarele informaţii:

  • numele
  • informatii de contact, inclusiv adresa de e-mail
  • alte informaţii relevante pentru clienti si/sau oferte

Ce facem cu informaţiile pe care le obţinem

Avem nevoie de aceste informaţii pentru a înţelege necesităţile dumneavoastră şi a vă oferi servicii mai bune, şi, în special pentru următoarele motive:

  • Păstrarea unor înregistrări interne.
  • Folosirea informaţiilor pentru a îmbunătăţi produsele şi serviciile oferite.
  • Transmiterea periodica a unor emailuri cu oferte pentru produsele şi serviciile noi, sau alte informaţii care credem că vă interesează, folosind adresa de email pe care ne-aţi furnizat-o.
  • Din când în când, putem utiliza de asemenea informaţiile dvs. pentru a vă contacta pentru a personaliza site-ul în funcţie de interesele dumneavoastră.

Cookies

Folosim cookie-uri şi alte aplicaţii provenind de la terţe părţi pentru a ne îmbunătăţii serviciile atunci când ne vizitaţi site-ul. Aceste aplicaţii pot folosi informaţiile (care nu includ numele dumneavoastră, adresa, adresa de email sau numărul de telefon) despre vizitele dumneavoastră pe acest site web în scopul îmbunătăţirii funcţionalităţii site-ului web şi al oferirii celor mai adecvate informaţii despre bunurile şi serviciile care vă interesează.

Securitatea

Ne angajăm să asiguram faptul că informaţiile dvs. sunt protejate. Pentru a preveni accesul neautorizat sau divulgarea acestora am implementat proceduri fizice, electronice şi manageriale adecvate pentru securizarea informaţiilor colectate online.

Linkuri către alte situri

Site-ul poate conţine link-uri către alte site-uri de interes. Odată ce aţi utilizat aceste link-uri părăsind acest site, trebuie să reţineţi că nu mai avem nici un control asupra celuilalt site web. Prin urmare, nu putem fi responsabili pentru protecţia şi confidenţialitatea oricăror informaţii pe care le furnizaţi în timp ce vizitaţi aceste site-uri şi, de asemenea, respectivele site-uri nu sunt reglementate de această declaraţie de confidenţialitate. Trebuie să fiţi prudenţi şi să căutaţi declaraţia de confidenţialitate care se aplică site-ului în cauză.

Administrarea informaţiilor dumneavoastră personale

Puteti opta pentru restricţionarea colectării sau utilizarea informaţiilor dumneavoastră personale în următoarele moduri:

  • ori de câte ori vi se cere să completaţi un formular pe site, căutaţi caseta unde aveţi posibilitatea să faceţi clic pentru a indica faptul că nu doriţi ca informaţiile să fie folosite de către oricine în scopuri de marketing direct
  • dacă anterior aţi fost de acord să folosim informaţiile dumneavoastră personale pentru scopuri de marketing direct, vă puteţi răzgândi în orice moment, contactându-ne la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Nu vom vinde, distribui sau împrumuta informaţiile dumneavoastră cu caracter personal către terţi dacă nu avem permisiunea dumneavoastră sau dacă nu suntem obligaţi prin lege să facem acest lucru.

Dacă credeţi că există informaţii despre dvs. care sunt incorecte sau incomplete, vă rugăm să scrieţi un e-mail cât mai curând posibil la adresa de e-mail de mai sus. Noi vom corecta cu promptitudine orice informaţii se dovedesc a fi incorecte.

Clienți și colaboratori:

Despre Noi | Servicii | Noutăți | Referințe-Clienti | Proiecte Europene | Politica de confidenţialitate | Contact