Ce putem face pentru voi
Structura IPROLAM ne permite să abordăm proiecte diverse, complexe, din domenii de activitate diferite, in principal in domeniul proiectarii echipamentelor industriale. Majoritatea clenților iși doreste de la noi un pachet complet de servicii, pornind de la proiectare pană la punerea în execuție și darea in functiune. De aceea IPROLAM activează și ca antreprenor general. Daca v-am aprins curiozitatea, mai jos puteti gasi cam tot ce putem noi face prin cele trei departamente din IPROLAM și specialiștii serviciilor aferente. Dacă ceea ce vă doriți nu se afla pe această lista, nu vă ramane decât să ne intrebați. IPROLAM a fost și este un deschizător de drumuri în industrie.
Utilaje/Tehnologie
Prin specialiștii săi de înaltă calificare, realizează proiectarea asistată de calculator sau în sistem clasic, asistența tehnică la montaj și punere în funcțiune de echipamente mecanice, hidraulice și auxiliare, de agregate și cuptoare de încălzire și tratamente termice. De asemenea, în calitate de furnizor general, livrează subansamble și instalatii complexe din industrie.
Construcții/Arhitectura
Cu un personal bine pregătit și competent, realizăm proiecte de arhitectură, construcții, instalații tehnologice/netehnologice pentru construcții civile și industriale. Specialiștii noștri realizează de asemenea planuri urbanistice generale, proiecte pentru lucrări de plan general, pentru lucrări de protecție anticorozivă și pentru instalații chimice, documentații pentru bilanț de mediu, etc.
Automatizari/Electrice
Departamentul isi ofera serviciile competente de consultantă, proiectare hard și soft, livrare de ansamble și subansamble, de piese și componente de schimb, scolarizare, asistentă tehnică la montaj și punere în funcțiune, depanare și întreținere în termen de garanție și postgaranție atât în domeniul traditional de activitate, cel al conducerii laminoarelor și al actionarii utilajelor metalurgiei prelucratoare în general, cât și în alte domenii industriale.

Clienți și colaboratori:

Despre Noi | Servicii | Noutăți | Referințe-Clienti | Proiecte Europene | Contact